Dolomiti Gran Tourismo

Karusselturen. Hårnålesving uden ende...

Findes der mon noget bedre end endeløse strækninger med det ene hårnålesving efter det andet? Efter endt opstigning belønnes man på toppen med et køligt bjergpas med vidtstrakt udsigt over endnu en perlerække af hårnålesving ned til dalen.

Denne tur kalder jeg for Dolomiti Gran Tourismo. Mest fordi vi egentligt ikke kommer til at lave meget andet end at køre Dolomitternes bedste pas og vejstrækninger en hel uge - og der er altså mange! Der er vist ingen steder i Europa (eller andre steder?) hvor bjergpassene og hårnålesvingene ligger så tæt som i Dolomitterne?? Og nåh ja, ikke at forglemme, kulissen er jo en af Europas flotteste.

Turen for dig der søger den ultimative køreoplevelse og aldrig kan få nok hårnålesving...

Ugen starter med at vi samles og indkvarteres på hotel i nærheden af Zell am See lørdag, og derefter går det ellers løs søndag med at vi kører til Arabba, hvor vi vil bo resten af ugen, og hvor turen også slutter den følgende lørdag.

Da vi bor 6 af ugens 7 dage i Arabba, vil langt de fleste dagsture blive kørt uden generende og tyngende bagage!


Ugen vil sammenlagt byde på ca. 2.000 km intensiv bjergkørsel – dvs hovedsageligt bjergpas og hårnålesving, så selv de erfarne får i løbet af sådan en uge sat konditionen på prøve!

En meget flot tur, men også en krævende tur pga de mange bjergpas og MEGET  hårnålesving-intensive veje.
 

Sværhedsgrad: Middelsvær, erfaring i bjergkørsel forudsat.

Denne tur afholdes...IKKE I 2024

Min. deltagerantal er 6 personer max. deltagerantal er 10 personer.

Pris DKK xx,- ved tilmelding før 1. marts, herefter xx,-. Tillæg for enkeltværelse DKK