Passo Ronda

Jagten på bjergpas i Schweiz og Italien...


Turen hvor vi ikke laver andet end jage bjergpas i Schweiz og Italien.

                          

Vi søger simpelthen at køre flest mulige pas i de to lande. Pas i alle afskygninger; smukke panorama-pas, stejle pas, høje pas, lave pas, svære pas, lette pas, en-sporede pas, boulevard-pas osv. osv.... Deraf turens navn: Passo Ronda.

På turen vil vi overnatte på to forskellige hoteller, et i Arabba (Dolomitterne) og et i Livigno, så vi kun har et hotelskift i løbet af ugen.

Ugen vil sammenlagt byde på ca. 2.000 km intensiv bjergkørsel – dvs hovedsageligt bjergpas og hårnålesving, så selv de erfarne får i løbet af sådan en uge sat konditionen på prøve!


Måske den flotteste af vores ture med nogle, i særklasse, fantastiske bjergetaper og -pas, men også en krævende tur pga de mange bjergpas og ofte meget koncentrationskrævende veje.
 

Da vi i denne uge kører en del i Schweiz, og kommer til at krydse den schweiziske grænse flere gange, anbefales det at køre med 'støjsvag' udstødning (standardudstødning, godkendt tilbehørsudstødning, eller som minimum at medbringe dB-killers til din 'åbne' udstødning).

 

Sværhedsgrad: Middelsvær til svær, erfaring i bjergkørsel forudsat. Hvis du er i tvivl om du kan deltage i denne tur, så spørg!

Turen afholdes...

Min. deltagerantal er 6 personer max. deltagerantal er 10 personer.

Pris DKK xx ved tilmelding før 1. marts, pris DKK xx efter 1. marts. Tillæg for enkeltværelse DKK 800,-

 

--- ---