Servus Österreich

Svingturen. Afvekslende kurver for enhver smag...


 

Turen hvor vi ugen igennem udforsker forskellige egne af Østrig.

Vi kommer i ugens løb til at hilse på de fleste af Østrigs bundeslande; Tirol, SalzburgerLand, Oberösterreich, Niederösterreich, Steiermark og Kärnten.

Og derfor kalder vi selvfølgelig også denne tur for Servus Österreich.

Turen for dig der gerne vil opleve Østrigs alsidighed, og elsker rytmisk svingende og alsidig motorcykelkørsel af højeste karat, mere end endeløse rækker af hårnålesving.

Denne tur er kørselsmæssigt den mest afvekslende tur - Østrig er landet der har alle typer sving. Fra de skarpeste hårnålesving til de blødeste 'cruiser-kurver', og ugen igennem kommer vi til at veksle mellem alle svingtyperne. Dette sammenholdt med en hastighedsgrænse på 100 km/t på landevej, velholdte veje og venlige medtrafikanter, gør Østrig til 'Europas skønneste motorcykelland'! Ok, det kan jo altså regne ind imellem...

Udover at vi naturligvis både kører den verdensberømte Gross Glockner Hochalpenstrasse, såvel som Nockalmstrasse, Österreichische Romantikstrasse, Zillertaler Höhenstrasse og Eisenstrasse, vil vi selvfølgelig også køre de lokale banditters yndlingsstrækninger- de ubetinget bedste motorcykelveje- berømte eller ej.

Og der vil blive masser af kørsel- ca. 2.000 km kurverige veje i løbet af de 6 køredage.

På turen vil vi overnatte to forskellige steder i Østrig, så vi kun har et hotelskift i løbet af ugen.

Sværhedsgrad: let til middelsvær.

Denne tur afholdes...

Min. deltagerantal er personer max. deltagerantal er 10 personer.

Pris DKK xx,- ved tilmelding før 1. marts, herefter xx,-. Tillæg for enkeltværelse er DKK 800,-.