Østrig NamNam

Svingturen. Afvekslende kurver for enhver smag...


 

Fede veje, bjergpas, bløde kurver, gemütlichkeit og, og, og, Østrig er bare Nam Nam

Turen er selvfølgelig sammensat af de steder og ture i Østrig som jeg syntes er bedst - vi holder os primært i SalzburgerLand og Steiermark, men skal selvfølgelig også lige hilse på Tirol, Oberösterreich, Niederösterreich og Kärnten. Lad dig overraske - du vil garanteret ikke blive skuffet!

Turen for dig der gerne vil opleve Østrigs alsidighed, og elsker rytmisk svingende og alsidig motorcykelkørsel af højeste karat, mere end endeløse rækker af hårnålesving.

Denne tur er kørselsmæssigt meget afvekslende - Østrig er landet der har alle typer sving. Fra de skarpeste hårnålesving til de blødeste 'cruiser-kurver', og ugen igennem kommer vi til at veksle mellem alle svingtyperne. Dette sammenholdt med en hastighedsgrænse på 100 km/t på landevej- også hvor det svinger- velholdte veje og venlige medtrafikanter, gør Østrig til 'Europas skønneste motorcykelland'!

Ok, det kan jo altså regne ind imellem...

Udover at vi naturligvis både kører den verdensberømte Gross Glockner Hochalpenstrasse, såvel som Nockalmstrasse, Österreichische Romantikstrasse, Zillertaler Höhenstrasse og Eisenstrasse, vil vi selvfølgelig også køre de lokale banditters yndlingsstrækninger- de ubetinget bedste motorcykelveje- berømte eller ej. Og måske kommer vi også på kaffe-visit i nogle af nabo-landene? Der er ihvertfald en masse skønne grænse-pas...

Uanset hvor turene går hen, vil der blive masser af superfed kørsel- ca. 2.000 km kurverige veje i løbet af de 6 køredage.

På turen vil vi overnatte to forskellige steder i Østrig.

Sværhedsgrad: let til middelsvær, erfaring i bjergkørsel forudsat.

Denne tur afholdes uge 28, 6. - 13. juli 2024

Min. deltagerantal er 6 personer, max. deltagerantal er 10 personer.

Pris før 1. marts DKK 6.700,- i delt dobb.vær, pris efter 1. marts 7.000,-. Tillæg for enkeltværelse er DKK 1.200,-.