AlpeSpecial

Oplevelsesturen. Alperne på kryds og tværs...Turen hvor vi ugen igennem kører på kryds og tværs af landegrænser i Alperne. Vi veksler mellem at udforske ukendte dele af Alperne, og køre på de mere velkendte veje. Turen for dig der gerne vil se lidt af hvert af Alperne, koncentreret omkring det gamle Tirol og de omkringliggende områder. Og mon ikke vi får mulighed for en frokost i Slovenien, en kaffe ved Gardasøen, eller... Lad os bare følge de gode veje og tage på opdagelse.

Denne tur kalder jeg for AlpeSpecial. Mest fordi det ER en speciel tur, og vi kommer egentligt ikke til at lave meget andet end, at køre rundt i Alperne ad de fedeste veje, en hel uge! Men så kommer vi også derhen, hvor du aldrig selv ville køre som turist - og hvor der i øvrigt heller ikke er andre turister!

Ugen vil sammenlagt byde på ca. 2.000 km intensiv bjergkørsel – det kan vel ikke hedde andet når vi kører i Alperne og Dolomitterne, men afvekslende og super veje er garanteret!

Ugen starter med at vi samles og indkvarteres på hotel i Gasteinertal lørdag, og da vi nu er i skønne Østrig, kører vi selvfølgelig de næste dage her, og måske i Sydtyskland. Derefter kører vi til en lille bjergby i udkanten af Dolomitterne, hvor vi har nogle overnatninger. Vi er nu 'forholdsvis' tæt på Slovenien, så mon ikke...

Så er det videre mod vest, hvor der forhåbentligt er et lille bjerghotel der venter på os, så vi kan udforske denne side af Dolomitterne og måske drikke en lille kaffe ved Gardasøen. Og så er vi i øvrigt forholdsvis tæt på Schweiz nu, så hvis I er hurtige...

Og det var så den uge - her slutter turen.

En meget flot tur, men også en krævende tur pga de mange bjergpas og til tider MEGET  hårnålesving-intensive veje. Desuden vil en del af vejene på denne tur kræve fuld koncentration.
 

Sværhedsgrad: Middelsvær til svær, erfaring i bjergkørsel forudsat.

Denne tur afholdes uge 27, 29. juni - 6. juli 2024  -UDSOLGT-

Min. deltagerantal er 6 personer max. deltagerantal er 10 personer.

Pris før 1. marts DKK 7.000,-i delt dobb.vær., pris efter 1. marts 7.300,-. Tillæg for enkeltværelse DKK 1.200,-
 

--- ---