Dolomiti Speziale

Oplevelsesturen. 'Ukendte' veje og pas i Dolomitterne...



Turen hvor vi ugen igennem veksler mellem at udforske den ukendte del af Dolomitterne, og køre på de mere velkendte veje. Turen for dig der vil prøve en ny side af Dolomitterne samt elsker at køre hårnålesving og 'gå på opdagelse'.

Denne tur kalder vi for Dolomiti Speziale. Mest fordi det ER en speciel tur, og vi kommer egentligt ikke til at lave meget andet end at køre rundt i Dolomitterne en hel uge! Men så kommer vi også derhen, hvor du aldrig selv ville køre som turist - og hvor der iøvrigt heller ikke er andre turister!

Ugen vil sammenlagt byde på ca. 2.000 km intensiv bjergkørsel – dvs hovedsageligt bjergpas og hårnålesving, så selv de erfarne får i løbet af sådan en uge sat konditionen på prøve!

Ugen starter med at vi samles og indkvarteres på hotel i nærheden af Zell am See lørdag, og da vi nu er i skønne Østrig, kører vi selvfølgelig søndag 'en lille runde' her. Derefter går det ellers løs mandag med at vi kører til en lille bjergby i udkanten af Dolomitterne, hvor vi også har 2 overnatninger.

Herefter kører vi til Arabba, hvor vi vil bo resten af ugen, og hvor turen også slutter den følgende lørdag. Da vi har 2 overnatninger i en lille bjergflække og 3 overnatninger i Arabba,  vil der være mulighed for at holde en dags pause, hvis du ønsker det.


En meget flot tur, men også en krævende tur pga de mange bjergpas og MEGET  hårnålesving-intensive veje. Desuden vil en del af vejene på denne tur kræve fuld koncentration.
 

Sværhedsgrad: Middelsvær til svær, erfaring i bjergkørsel forudsat.

Denne tur afholdes ...

Min. deltagerantal er 6 personer max. deltagerantal er 10 personer.

Pris før 1. marts DKK xx,-, efter 1. marts DKK xx,- . Tillæg for enkeltværelse DKK xx,-
 

--- ---