KROATIEN - Europas smukkeste kystvej?

 

Nu sker det endelig - jeg har i flere år talt om, at lave en tur til Kroatien og nu er den her så!

Det bliver en lidt anderledes tur, end dem jeg plejer at lave; generelt lidt kortere dagsetaper og lidt langsommere tempo og mulighed for at se og opleve de største attraktioner. Drypstensgrotterne i Postojna (Slovenien), Istrien og amfieteatret i Pula, Krk, Plitvice-søerne/ Krka vandfaldene, de gamle bydele i en eller flere af de historiske kystbyer Zadar, Sibenik eller Trogir, samt naturligvis Europas måske smukkeste kystvej. Du er selvfølgelig fri til at køre nogle af de skønne veje, i stedet for at se seværdighederne, hvis du foretrækker det.

Og hvorfor laver jeg så turen anderledes end jeg plejer? Dels fordi, jeg ikke tidligere har haft gæster med på denne tur, og jeg ved jo, at nogle af deltagerne på mine ture også ønsker at se lidt andet end asfalt, når de er et nyt sted. Dels fordi, kystvejen i Kroatien er meget smuk (faktisk så smuk, at det er svært at holde koncentrationen på vejen) og desuden er den mange steder hastighedsbegrænset til 50 eller 60 km/h (ofte med kontrol). Men bare rolig. Der er også skønne veje i 'baglandet', hvor alle der har lyst, kan få brændt lidt 'energi og gummi' af... Det bliver en fantastisk tur - også for dig der vil kradse lidt i svingene! Glæd dig til 8 dage i sydens sol og varme, heraf 6 dage i skønne Kroatien.

Tidspunktet er lagt efter hvornår klimaet er optimalt for os på motorcykel; stadig lunt i Alperne, og omkring 20-25 grader i Kroatien - tidligere er det for varmt, senere er jeg på Sardinien.

 

Start: 21. september i Innsbruck kl. 9:30 (kan nås med autotog, afgang fra Hamburg d. 20. september kl 20:14)

Slut: 28. september i Innsbruck kl. 18:00 (passer til autotog fra Innsbruck til Hamburg med afgang kl. 21:00)

Varighed: 8 køredage, 7 overnatninger, ca. 2.000 km (gns 250 km/dag)

Deltagerantal: min. 5, max. 10

Pris: 9.400,- i delt dobbeltværelse, tillæg for enkeltværelse 2.100,-

Prisen dækker ophold med ½-pension alle dage på 3* hotel eller bedre (ankomst- og afrejsedag er dog kun et måltid includeret), samt mc-guide alle dage. Autotog samt evt. entre til seværdigheder er ikke includeret.

Du skal have erfaring i bjergkørsel for at kunne deltage på denne tur, og turen er ikke for choppere og cruisere (du og motorcyklen skal kunne køre sikkert på en smal, snoet bjergvej). Vi kommer til at køre med bagage de fleste dage, så pak let- det er kun 8 dage!

Er der noget du er i tvivl om, så ring eller skriv og jeg vil prøve at besvare dine spørgsmål