Mr. Swing King - Sardinien

Forårsturen. Den ultimative mc-oplevelse på asfalteret vej!

Denne udsigt er typisk på Sardinien: Sving, sving, sving, jævn asfalt og ingen trafik - nå ja, og flot, flot natur.

Hvis du er vild med mellemstore, rytmiske sving der bare bliver ved og ved, og ønsker at det aldrig vil holde op, så er Sardinien det helt rigtigt sted for dig - Mr. Swing King!

Det er simpelthen ikke til at tro før det er prøvet-  Sardiniens veje er endeløse perlerækker af små til mellemstore sving med en helt perfekt radius til motorcykelkørsel - her går det ene sving direkte over i det næste. Og så gør det jo heller ikke noget, at Sardiniens asfalt er noget af det bedste jeg har prøvet i hele Europa. Fuldstændig jævn, og med et vejgreb som Dragonfly 00 sandpapir. Men der er jo selvfølgelig heller ikke meget trafik på vejene til at ødelægge den skønne asfalt.

Skulle det blive nødvendigt med en pause mellem alle svingene- cyklen skal jo ha' benzin og vi skal jo ha' kaffe!- så fejler kulisserne altså heller ikke noget. Sardinien er en meget smuk ø, med en meget afvekslende natur og når vi er der, er foråret i fuld blomst med temperaturer mellem 20 og 25 grader.

Sardinien er simpelthen paradis på jord for svingglade motorcyklister!

Som noget NYT I 2020 kan forårsturen tilmeldes i 4 forskellige varianter, den korte eller den lange og 2 derimellem.

Den lange variant starter og slutter på et hotel nær Innsbruck i Østrig, hvilket giver os 4 køredage i nord-Italien og 8 køredage på Sardinien - sammenlagt et meget varieret køreprogram, der ender på ca. 4.000 km intensiv kørsel og måske 15- 20.000 sving.

Den korte variant starter og slutter i Olbia på Sardinien, Italien, hvilket så giver 8 køredage på Sardinien - svarende til ca. 2.500 km MEGET intensiv svingkørsel.

Herudover kan du tilslutte dig turen ved Garda-søen eller i Livorno, og ligeledes slutte turen 4 forskellige steder - alt efter tid og lyst!


Sardinien er Middelhavets næststørste ø, med en meget smuk og varieret natur.

Denne tur har nu, i mine øjne, overtaget en klar førsteplads, både som den mest varierede OG den flotteste tur. Men det er altså også en MEGET krævende tur pga de mange sving (uden pauser mellem!) og de mange dages kørsel.
 

Sværhedsgrad: Middelsvær til svær, erfaring i bjergkørsel forudsat. Sværhedsgraden på denne tur skyldes dels årstiden (skovstrækninger og bjergpas i nord-Italien kan være drilske i maj!), dels at Sardiniens veje er meget koncentrationskrævende pga de mange sving, og dels at der køres i mange dage.

Denne tur afholdes fra 12/5 til 19/5 2019 - den 'korte' variant, eller fra 9/5 til 22/5 2019- den 'lange' variant, eller alt derimellem.

Pris den 'korte' DKK 6.800,- ved tilmelding før 14/2, herefter DKK 7.300,- Tillæg for enkeltværelse DKK 1.800,-.

Pris den 'lange' DKK 11.300,- ved tilmelding før 14/2, herefter DKK 11.800,- Tillæg for enkeltværelse DKK 2.600,-.

Pris på alle øvrige varianter på forespørgsel...

Min. deltagerantal er 6 personer max. deltagerantal er 10 personer ialt for begge varianter, dvs alle deltagere kører naturligvis som en gruppe på Sardinien.

Prisen inkluderer overnatninger med halvpension (morgen- og aftensmad) samt 2 overnatninger på færgen til og fra Sardinien (her skal du selv afholde morgen- og aftensmad). Overnatning på færgen er i kahytter med 2 personer i hver kahyt, hvilket betyder at der er rigeligt plads også til bagagen. Enkeltkahyt kan fås mod tillæg.

OBS.: Du skal selv sørge for transport til/fra mødestedet (Innsbruck eller Livorno), men jeg er gerne behjælpelig med at arrangere fælleskørsel. Og så er turen i år planlagt, så du kan tage autotoget til Lörrach, eller du kan flyve til Sardinien og leje en MC der.