Mr. Swing King - Sardinien

Den ultimative mc-oplevelse på asfalteret vej!

Denne udsigt er typisk på Sardinien: Sving, sving, sving, jævn asfalt og ingen trafik - nå ja, og flot, flot natur.

Hvis du er vild med små - mellemstore, rytmiske sving der bare bliver ved og ved, og ønsker at det aldrig vil holde op, så er Sardinien det helt rigtige sted for dig - Mr. Swing King!

Det er simpelthen ikke til at tro før det er prøvet-  Sardiniens veje er endeløse perlerækker af små til mellemstore sving med en helt perfekt radius til motorcykelkørsel - her går det ene sving direkte over i det næste. Og så gør det jo heller ikke noget, at Sardiniens asfalt er noget af det bedste jeg har prøvet i hele Europa. Fuldstændig jævn, og med et vejgreb som Dragonfly 00 sandpapir. Men der er jo selvfølgelig heller ikke meget trafik på vejene til at ødelægge den skønne asfalt.

Skulle det blive nødvendigt med en pause mellem alle svingene- båbe cyklen og vi skal jo ha' noget at leve af!- så fejler kulisserne altså heller ikke noget. Sardinien er en meget smuk ø, med en meget afvekslende natur og en fantastisk kystlinie, og med temperaturer mellem 20 og 25 grader når vi er der.

Sardinien er simpelthen paradis på jord for svingglade motorcyklister! Jeg er efterhånden blevet i tvivl - er det svingene eller den fraværende trafik, der er det bedste ved Sardinien? - men sikkert er det, sving uden biler til at ødelægge flowet - FORMIDABLE!!!

Igen i år, kan turen tilmeldes i forskellige varianter, den korte eller den lange eller noget derimellem.

Den lange variant starter i Innsbruck i Østrig kl. 10, så det passer med autotoget fra Hamborg, og slutter igen i Innsbruck kl. 18, så det passer med autotoget retur til Hamborg. Dette giver os 4 skønne køredage i nord-Italien (gennem Alperne, Dolomitterne og Appenninerne) og 6 køredage på Sardinien - sammenlagt et meget varieret køreprogram, der ender på 3.500 - 4.000 km intensiv kørsel og måske 10.000 sving -tæl dem, hvem der kan!

Den korte variant starter og slutter i Olbia på Sardinien, Italien, hvilket så giver 6 køredage på Sardinien - svarende til 2.000 - 2.500 km MEGET intensiv svingkørsel.

Herudover kan du tilslutte /slutte turen forskellige steder mellem Innsbruck og Livorno, alt efter tid og lyst!


Sardinien er Middelhavets næststørste ø, med en meget smuk og varieret natur.

Denne tur har nu, i mine øjne, overtaget en klar førsteplads, både som den mest varierede OG den flotteste tur. Men det er altså også en MEGET krævende tur pga de mange sving (uden pauser mellem!) og de mange dages kørsel. Du kan dog altid tage en fridag eller 2 på Sardinien, hvis du syntes det bliver for meget.
 

Sværhedsgrad: Middelsvær til svær, erfaring i bjergkørsel forudsat. Sværhedsgraden på denne tur skyldes dels årstiden (skovstrækninger og bjergpas i nord-Italien kan være drilske i maj eller oktober!), dels at Sardiniens veje er meget koncentrationskrævende pga de mange sving uden lige stræk mellem, og dels at der køres i mange dage.

Denne tur afholdes som FORÅRSTUR fra 9/5 til 18/5 2024 - den 'lange' variant, eller fra 11/5 til 16/5 2024- den 'korte' variant, eller 'alt' derimellem.

Og som EFTERÅRSTUR fra 5/10 til 14/10 2024  -udsolgt-

 

Pris den 'lange' DKK 12.300,- i delt dobb.vær. Tillæg for enkeltværelse DKK 1.600,-.

Pris den 'korte' DKK 8.100,- i delt dobb.vær. Tillæg for enkeltværelse DKK 1.200,-.

Pris på alle øvrige varianter på forespørgsel...

Min. deltagerantal er 6 personer max. deltagerantal er 10 personer ialt for begge varianter, dvs alle deltagere kører naturligvis som en gruppe på Sardinien.

Prisen på den lange variant inkluderer 7 overnatninger med halvpension (morgen- og aftensmad) samt færgebillet med 2 overnatninger på færgen til og fra Sardinien (her skal du selv afholde morgen- og aftensmad). Overnatning på færgen er i 4-personers kahytter med 2 personer i hver kahyt, hvilket betyder at der er rigeligt plads, også til bagagen. Enkeltkahyt kan fås mod tillæg på DKK 800. Herudover guidede ture 10 dage.

Prisen for den korte variant includerer 5 overnatninger med halvpension på Sardinien, samt guidede ture 6 dage.

OBS.: Du skal selv sørge for transport til/fra mødestedet (Innsbruck eller ???), men jeg er gerne behjælpelig med at arrangere fælleskørsel. Og så er turen i år planlagt, så du kan tage autotoget til Innsbruck, eller du kan flyve til Sardinien og leje en MC der.