Turene

VIGTIG INFORMATION - LÆS DET FØR DU TILMELDER DIG-

Det er først og fremmest motorcykelkørsel det handler om, og derfor er mine ture også planlagt sådan, at vi kører de bedste veje for os – altså ingen motorveje, og gerne den længste omvej for at komme til at køre lidt ekstra sving og bjergpas! Og så er det frisk, sportslig kørsel, hvor vi gerne bruger hele dækket, men vi ræser ikke afsted når det går ligeud, og vi kører heller ikke for stærkt i byerne. Live and let live...

Hastighedsgrænsen på landevej er 100 km/h i Østrig, så hvis du syntes at 80 km/h på de danske landeveje er for hurtigt, så er dette nok ikke lige turene for dig! Ring og spørg hvis du er i tvivl.

De enkelte dagsture er på 250-400 km, svarende til 5-6 timers kørsel- vi starter normalt 'hjemmefra' kl.9, og er tilbage igen omkring kl. 17.
Det omfattende lokalkendskab gør, at de fleste dagsture kan planlægges undervejs, så der tages mest muligt hensyn til den aktuelle vejrsituation, samt gruppens ønsker…

Normalt køres max 1½ time uden pause – dvs vi holder jævnlige stop for at strække ben, nyde udsigt, tanke og selvfølgelig holder vi også kaffepauser og en solid frokostpause.

Vi kører med 1 guide og max. 10 deltagere. Når gruppen er så lille, betyder det også at hver enkelt deltager kan køre i sit eget (friske) tempo, uden der bliver nogen ventetid for gruppen. Og da du ikke skal 'holde fast i' hverken foran- eller bagvedkørende fra gruppen, kan alle få maksimal køreglæde, og ingen behøver at foretage hasarderede overhalinger eller køre for stærkt i byerne. Du skal bare koncentrere dig om, at nyde kørslen.

 

Jeg vil gerne gentage og understrege, at det er motorcykelkørsel det handler om - og i et frisk / sportsligt tempo når det svinger - ligeud kører vi ikke specielt stærkt!
Du skal altså ikke forvente at vi bruger halve eller hele dage på at kravle rundt i slotsruiner, besøge bryggerier, bestige bjerge (andet end på ryggen af mc’en!), plaske rundt i floderne og vaske guld, eller hvad du ellers måtte have af den slags ønsker. Men du er selvfølgelig altid velkommen til at tage en 'fridag' til den slags - hvis du altså vil undvære en køredag!

 

For alle vores ture gælder, at de er uegnede for choppere, cruisere, MEGET store motorcykler (Gold WIngs, Münch Mammut etc..) og trikes. Dette skyldes dels vores kørestil, dels at der kan forekomme vejstrækninger der er uegnede til, eller meget svært farbare for disse mc-typer.