Turene

Det er først og fremmest motorcykelkørsel det handler om, og derfor er vores ture også planlagt sådan, at vi kører de bedste veje for os – altså ingen motorveje, og gerne den længste omvej for at komme til at køre lidt ekstra sving og bjergpas!

De enkelte dagsture er på 250-350 km, svarende til 6-7 timers kørsel- vi starter normalt 'hjemmefra' ca kl.9, og er tilbage igen omkring kl. 17.
En del af dagsturene er planlagt sådan, at det er muligt at gøre dem kortere eller længere, alt efter gruppens ønske… Og så vil der være mulighed for en fridag på alle vores 7-dages ture, hvis du trænger til en 'slapper.

Normalt køres max 1½ time uden pause – dvs vi holder jævnlige stop for at strække ben, nyde udsigt, tanke og selvfølgelig holder vi også en solid frokostpause.

Vi kører med 1 guide og max. 10 deltagere. Når gruppen er så lille, betyder det også at hver enkelt deltager kan køre i sit eget tempo, uden der bliver nogen ventetid for gruppen. Og dermed kan alle få maksimal køreglæde.

 

Vi vil gerne gentage og understrege, at det er motorcykelkørsel det handler om!
Du skal altså ikke forvente at vi bruger halve eller hele dage på at kravle rundt i slotsruiner, besøge bryggerier, bestige bjerge (andet end på ryggen af mc’en!), plaske rundt i floderne og vaske guld, eller hvad du ellers måtte have af den slags ønsker. Men du er selvfølgelig altid velkommen til at tage en fridag til den slags - hvis du altså vil undvære en køredag!

 

For alle vores ture gælder, at de er uegnede for choppere, cruisere, MEGET store motorcykler (Gold WIngs, Münch Mammut etc..) og trikes. Dette skyldes dels vores kørestil, dels at der kan forekomme vejstrækninger der er uegnede til, eller meget svært farbare for disse mc-typer.